Scherpste prijzen  & persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met gemiddeld 9,8

Op werkdagen van 10:00 tot 17:30 uur bereikbaar

Waarmee kunnen we je helpen?

Algemeen

U kunt onze producten bezichtigen in onze showroom. Daarnaast is het ook mogelijk om monsters te bestellen.

Als u ons bijvoorbeeld een plattegrond van uw woning stuurt, dan denken wij graag met u mee. U kunt ons een mail sturen via info@mijnvloeropmaat.nl

Ja, bij ons is de gelegenheid om te parkeren. U kunt voor onze winkel parkeren op onze privé parkeerplaats. Is de parkeerplaats vol? Geen probleem, u kunt gratis parkeren aan de overkant.

Ja dat kan. U mag onze winkel ook bezoeken omtrent deze vragen.

Is er iets te kort geleverd? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw probleem in overleg met u zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Bestellen & bezorgen

De bestellingen worden op werkdagen binnen 2 tot 3 dagen geleverd.

 • Nederland: Standaard €35,-, Gratis bij een bestelling vanaf €500,-
 • België: Standaard €75,-, Gratis bij een bestelling vanaf €1200,-

Ja dat kan. U mag onze winkel ook bezoeken

Is er iets te kort geleverd? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw probleem in overleg met u zo snel mogelijk wordt opgelost.

Is uw product beschadigd? Jammer! Gelukkig zijn wij hier soepel in. Neem direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw probleem in overleg met u zo snel mogelijk wordt opgelost.

U kunt uw bestelling afhalen via onze winkel of bij één van de vestigingen van onze leveranciers bij u in de buurt. Na uw bestelling kijken wij welke mogelijkheid voor u het meest interessant is.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Tenzij u de verpakkingen heeft geopend.

Voor het retourneren zijn wij helaas wel verplicht om kosten voor te berekenen. Deze kosten worden ons ook door onze leveranciers in rekening gebracht.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Wij hebben een winkel waar u de vloeren ook kunt retourneren. Hierdoor bespaart u op de administratiekosten. Soms is het retourneren bij de groothandel bij u in de buurt ook mogelijk. Wilt u een product retourneren, dan vragen wij eerst contact met ons op te nemen.

Volg de onderstaande stappen om uw bestelling te retourneren:

 • Stap 1
  Neem contact op met ons via info@mijnvloeropmaat.nl, geef uw ordernummer en reden van retourneren door.
 • Stap 2
  Volg de (mogelijke) extra instructies die u van ons krijgt om te retourneren.
 • Stap 3
  Download hier de retourformulier en stuur deze met uw retour mee.

Gratis verzending

Op bestellingen in Nederland en België*

Sinds 1998 al actief in de markt

De specialist in vloeren

Beste prijsgarantie!

Omdat we trots zijn op onze kwaliteiten

100% veilig betalen

iDeal en bancontact

Copyright 2021 Mijnvloeropmaat.nl

De waardering van mijnvloeropmaat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 62 reviews.