Winkelwagen

Bel ons 0546-499372

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Tenzij u de verpakkingen heeft geopend.

Voor het retourneren zijn wij helaas wel verplicht om kosten voor te berekenen. Deze kosten worden ons ook door onze leveranciers in rekening gebracht.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij hebben een winkel waar u de vloeren ook kunt retourneren. Hierdoor bespaart u op de administratiekosten. Soms is het retourneren bij de groothandel bij u in de buurt ook mogelijk. Wilt u een product retourneren, dan vragen wij eerst contact met ons op te nemen.

Volg de onderstaande stappen om uw bestelling te retourneren:

  • Stap 1
    Neem contact op met ons via info@mijnvloeropmaat.nl, geef uw ordernummer en reden van retourneren door.
  • Stap 2
    Volg de (mogelijke) extra instructies die u van ons krijgt om te retourneren.
  • Stap 3
    Download hier de retourformulier en stuur deze met uw retour mee.

Gratis verzending!

Op bestellingen in Nederland (v.a. 250) en België (500)

Vloerkundig!

De specialist in vloeren, sinds 1998

Beste prijsgarantie!

Elders goedkoper? Geef dit aan!

100% tevreden klanten

Klantbeoordeling: 9,8!

De waardering van mijnvloeropmaat.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 154 reviews.