Beste prijzen  & persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met gemiddeld 9,8

Op werkdagen van 10:00 tot 17:30 uur bereikbaar

Ondervloeren

Welke ondervloer heb ik nodig?

Ondervloeren voor vloeren zijn soms belangrijker dan dat u denkt! Bij het aanschaffen van ondervloeren wordt er meestal niet zo veel over nagedacht als bij het aanschaffen van een vloer. Vaak weet u al welke kleur laminaat, of pvc vloer u wilt. Maar heeft u er ook al over nagedacht welke ondervloer u nodig heeft? Wij delen graag onze kennis met u en bieden u diverse soorten ondervloeren voor diverse vloeren. Wilt u weten welke ondervloer u moet hebben voor onder uw nieuwe of bestaande vloer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Silent Walk Quickstep ondervloer kopen

Welke ondervloer moet ik nemen?

Waar moet u opletten bij aanschaf van een goede ondervloer?

Dit zijn de belangrijkste punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een ondervloer:

Indrukvastheid ondervloeren

Hoe hoger de kPa waarde, des te stijver de ondervloer is. Zo wordt er bij laminaatvloeren en pvc vloeren een minimum vereist. Wanneer u voor een pvc vloer kiest, dan is dit extra belangrijk om rekening mee te houden. Vandaar dat u voor een pvc vloer niet dezelfde ondervloer mag gebruiken.

Egalisatievermogen;

Heeft u bijvoorbeeld een houten draagvloer? Dan is het handig om extra rekening te houden met de eventuele oneffenheden.

> bekijk ondervloeren bij oneffenheden;

Loopgeluid verminderen;

Een goede ondervloer kan de comfort aanzienlijk verbeteren. Zo kunt u het loopgeluid reduceren tot 25% t.o.v. een goedkopere alternatief. Heeft u bijvoorbeeld een betonnen vloer voor in een appartement? Dan adviseren wij bijvoorbeeld de Blue Floor ondervloer. Heeft u een eengezinswoning waarbij er geen 10dB certificaat is vereist? Dan kunt u beter de PPC Polyurethaan nemen!

Ondervloer vloerverwarming warmteweerstand;

Heeft u vloerverwarming? Dan is het heel belangrijk om een ondervloer te nemen met een zeer lage warmteweerstand. Zo is de heat-foil en de ppc polyurethaan ideaal voor laminaat vloeren.

Gratis verzending

Op bestellingen in Nederland en België*

Sinds 1998 al actief in de markt

De specialist in vloeren

Beste prijsgarantie!

Omdat we trots zijn op onze kwaliteiten

100% veilig betalen

iDeal en bancontact

Copyright 2021 Mijnvloeropmaat.nl

De waardering van mijnvloeropmaat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 94 reviews.