Winkelwagen

Bel ons 0546-499372

UZIN FusionTec egalisaties

Fusiontec - Uzin UTZ

7 nieuwste egalines

Ontdek de nieuwste collectie egalines van de beste merk!

FusionTec van Uzin heeft tot 39% lagere CO2-uitstoot!

Uzin FusionTec

Nieuwste ondergrondvoorbereiding

Eenvoudig

Veilig

Klimaatbewust

Waarom Uzin FusionTec

Ontdek de grensverleggende UZIN FusionTec technologie voor ultramoderne egalisaties en vloeivloeren, nu beschikbaar bij mijnvloeropmaat.nl. Deze innovatieve technologie biedt spanningsvrije eigenschappen, snelle verwerking en milieubewuste voordelen. Met jarenlange expertise en hoogwaardige verwerkingseigenschappen levert het assortiment van UZIN FusionTec optimale resultaten voor diverse vereisten. Samen met de technische prestaties en milieubewuste voordelen van UZIN FusionTec, vormen we de toekomst van de egalisatietechnologie.

WAT IS Uzin FUSIONTEC?

TECHNISCHE PRESTATIES Uzin FusionTec

 • Veelzijdig en compleet assortiment dat voldoet aan alle vereisten van de bouwplaats
 • Nagenoeg spanningsvrij – Ideaal voor renovatie
 • Snel legklaar – zelfs bij hogere laagdiktes of ongunstige klimatologische omstandigheden

De UZIN FusionTec egalisaties en vloeivloeren zijn nagenoeg spanningsvrij en ideaal voor gebruik bij renovatie. Zelfs bij hogere laagdiktes en ongunstige klimatologische omstandigheden blinkt ons productassortiment uit, omdat de producten veilig en snel legklaar zijn. Het complete UZIN FusionTec assortiment is speciaal ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingsgebieden en voldoet aan bijna alle bouwplaatsvereisten met de gebruikelijke UZIN kwaliteit.

Hoe Uzin FusionTec verwerken?

 • Vloeit perfect in elkaar over
 • Homogeen, naadloos oppervlak
 • Voor alle soorten vloerbedekkingen
 • Verpompbaar
 • Standaard verpakkinggrootte 20 kg voor ergonomisch werken
 • Extreem lange verwerkingstijd, ideaal voor grote oppervlakken en hogere laagdiktes

Achter elke deur schuilt een nieuw project met zijn eigen specifieke eisen. Niet voor niets hebben we met UZIN FusionTec technologie het juiste product voor elke eis, elke vloer en elke bedekking. De inhoud van de compacte 20 kg zakken kunnen snel gemengd worden tot een homogene massa – voor een naadloos uiterlijk van het oppervlak. Of de focus nou ligt op de lange verwerkingstijd, verpompbaarheid of extreem goede vloei-eigenschappen van de egalisaties – Kortom, het leggen met UZIN Fusion Technologie klaart de klus.

Uzin ECOLOGISCH

 • Drastische CO₂-bespraing van gemiddeld 25% ten opzichte van egalisaties op basis van cement, in sommige gevallen zelfs tot 39%
 • Vrij van gevarentekens op het etiket (met uitzondering van UZIN NC 587)

Het nieuwe UZIN FusionTec richt zich niet alleen op hoogwaardige verwerkingseigenschappen, maar ook op milieubewuste producten en duurzaam handelen. We streven ernaar om met onze producten zonder gevarentekens een impact te realiseren, zonder afbreuk te doen op de vertrouwde kwaliteit van UZIN. Onze significante reductie in CO₂-uitstoot, die gemiddeld 25% bedraagt en in bepaalde gevallen zelfs oploopt tot 39% vergeleken met traditionele vloeivloeren en egalisaties op cementbasis, benadrukt dit doel. Bovendien hebben we voor een optimale consistentie minder water nodig, wat resulteert in een efficiënter watergebruik en een extra bijdrage levert aan een betere milieuprestatie.

Duurzaam wonen is mooi

Uzin Fusiontec producten

Klik verder voor meer informatie per product

Gratis verzending!

Op bestellingen in Nederland (v.a. 250) en België (500)

Vloerkundig!

De specialist in vloeren, sinds 1998

Beste prijsgarantie!

Elders goedkoper? Geef dit aan!

100% tevreden klanten

Klantbeoordeling: 9,8!

De waardering van mijnvloeropmaat.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 154 reviews.