Winkelwagen

Plinten

Witte hoge plinten, plak plinten, overzetplinten en massieve plinten in de kleur van de vloer. Weet u al welke plint u nodig heeft? Vaak weet men al welke kleur vloer of type vloer hij of zij wenst. Met alleen de vloer en de ondervloer bent u er nog niet. De vloer dient natuurlijk ook afgewerkt te worden. Weet u al hoe u de vloer moet afwerken? Weet u al welke plinten u wilt gebruiken? Op deze pagina geven wij u graag gratis en deskundig advies over plinten.

Overgangsprofielen voor vloeren

De overgangsprofielen zijn bij ons in verschillende kleuren en soorten leverbaar. Zo bieden wij de overgangsprofielen van het merk Quickstep Incizo. Deze multi profielen zijn ideaal voor het afwerken van uw vloer bij bijvoorbeeld een overgang naar een andere ruimte of een vloer

Hoge (gelakte) plinten

Wij bieden u diverse soorten plinten aan, zoals de witte hoge plinten. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen verschillende hoogtes en diktes. Sfeerplinten zijn standaard voorgelakt in RAL9010. Een aantal moderne plinten is daarnaast verkrijgbaar in RAL9001, RAL9016, RAL7016 en RAL9005. 

Naast de gelakte plinten hebben wij ook gefoliede plinten

Quickstep plinten en plinten in de kleur van de vloer

Wij hebben plinten van Quickstep, zoals de parketplint of de standaardplint. Deze plinten worden precies in dezelfde kleur als de vloer geleverd. 

Voor alle andere merken hebben wij een leverancier die middels product codes de aangepaste plinten kan leveren

Winkel & afhaalpunten

Winkel in Almelo en afhaalpunten verspreidt door heel NL

Gratis verzending!

Op bestellingen in Nederland v.a. 250 en België 500

Vloerkundig!

De specialist in vloeren, sinds 1998

Beste prijsgarantie!

Elders goedkoper? Geef dit aan!

100% tevreden klanten

Klantbeoordeling: 9,8!

De waardering van mijnvloeropmaat.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 157 reviews.