Bedrijfsinformatie

Het zoeken naar de juiste vloer is soms best lastig. Vooral wanneer er veel aangeboden wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten wel de juiste vloer kiezen. Daarom helpen wij u graag om de vloer te vinden die bij u past. Lees meer..

Veilig betalen

Wilt u weten hoe u bij ons kunt betalen? Via onze webshop kunt u betalen middels iDeal. Daarnaast is het ook mogelijk om contant te betalen in onze winkel aan de Bornerbroeksestraat 337. Achteraf betalen is helaas niet mogelijk.

Privacy Policy

Wij gebruiken deze alleen om de bestelling op het juiste adres te versturen en als wij vragen hebben met betrekking tot de levering of bijvoorbeeld wanneer u een klacht heeft. We zullen uw gegevens niet doorspelen aan derden.

Bezorgen/Afhalen

Laten bezorgen of afhalen? Geen punt bij ons. Voor welke optie kiest u? Bij ons kan het allebei. Boven € 500 bezorgen wij gratis. 

Showroom

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de vloer in het echt te bekijken. We zijn niet alleen een webshop, maar hebben ook een fysieke winkel waar wij u graag van dienst zijn. Lees meer..

Laagste prijsgarantie

Naast onze onderscheidende dienstverlening geven wij ook de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat als u elders de vloer goedkoper heeft gevonden wij de vloer voor de zelfde prijs hanteren.

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal kopjes met de meest gestelde vragen per product. Voor vragen die op de website niet zijn beantwoord kunt u het beste contact met ons opnemen of even whatsappen: 06 489 50 901

Vragen over laminaat

Wilt u meer informatie over laminaat? Dat kan via deze link: laminaat

Vragen over Vinyl

Wilt u meer informatie over vinyl? Dat kan via deze link: Vinyl

Vragen over tapijt

Wilt u meer informatie over tapijt? Dat kan via deze link: Tapijt

Vragen over pvc vloeren

Wilt u meer informatie over pvc vloeren? Dat kan via deze link: pvc vloeren

Vragen over ondervloeren

Wilt u meer informatie over ondervloeren? Dat kan via deze link: ondervloeren

Vragen over plinten

Wilt u meer informatie over plinten? Dat kan via deze link: laminaat

Kan ik de vloer ook ophalen?

Ja, u kunt de vloer ook bij ons op het adres afhalen. Wij laten u weten wanneer de vloer is geleverd.

Ik heb een plattegrond, zouden jullie het voor mij willen uitrekenen?

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u ongeveer weten hoeveel meter of vierkantemeter u nodig heeft? Stuur ons uw plattegrond en wij zullen gratis en vrijblijvend met u meedenken.

U kunt de plattegrond het beste mailen via info@mijnvloeropmaat.nl of whatsappen naar 0648950901

Bekijk onze vloeren